Tel. podpora: (Po-Pia 8-15) +421 2 333 229 23

Petr Z. (Január 2023)

5 / 5

Ďakujem všetkým ľuďom v spoločnosti Patentoid za bezprecedentnú úroveň profesionality poskytovaných služieb a služieb. S pozdravom, Petr Z.

Roman Š. (September 2022)

5 / 5

Veľmi profesionálne, sme spokojní so službami.

Lenka B. (November 2022)

5 / 5

Jednoduché, rýchle a predovšetkým moje otázky o čase a cene prakticky vysvetlil. Ďakujem

Roman Š. (September 2022)

5 / 5

So službami a prístupom spoločnosti Patentoid v súvislosti s registráciou ochrannej známky som bol veľmi spokojný.

Ruslana S. (Apríl 2023)

5 / 5

Profesionálne vykonaná práca. Odporúčam.

David K. (November 2022)

5 / 5

Perfektná spolupráca, služba bola naozaj na kľúč, poradili, odporučili a po 6 mesiacoch od uplynutia zákonnej lehoty sme držiteľmi ochrannej známky

Pavlína K. (September 2022)

5 / 5

Vážení priatelia , vrelo odporúčam služby tejto spoločnosti Patentoid. Chcel by som poďakovať tímu tejto spoločnosti za ich prístup, spoľahlivosť pri spracovaní žiadosti a popriať veľa úspechov a spokojných zákazníkov.

Martin K. (November 2020)

5 / 5

Na Patentoidu oceňujem najmä perfektnú komunikáciu a záujem o zákazníka. Potešilo ma ale tiež veľmi rýchle spracovanie zákazky a priebežná informovanosť o stavu riešenia. To bol tiež dôvod opakovaného využitia ich služieb a celkom iste to nebolo naposledy.

Josef K. (November 2020)

5 / 5

Všetko perfektne zariadili.

Petr S. (November 2020)

5 / 5

Výborné webové rozhranie. Rýchla odozva. Príjemná komunikácia.

Iveta B. (November 2020)

5 / 5

Som rada, že existuje firma, ktorá dokáže proces registrácie uľahčiť! Z môjho pohľadu je to určite skvelá investícia. Zároveň šetrí veľa času a vybavovania!

Josef L. (November 2020)

5 / 5

S Vašimi službami som bol veľmi spokojný, po krátkej emailovej a telefonickej konzultácii registrácia prebehla tzv. "Na kľúč". Vzhľadom k náročnosti celého procesu bola cena za Vaše služby veľmi prijateľná. Chcel by som týmto odporučiť Vašu firmu aj ostatným záujemcom.

Jaroslav H. (November 2020)

5 / 5

Splnili ste všetko, čo ste na začiatku našej spolupráce deklarovali a vďaka Vašej službe sme úspešne a bez jediného problému zaregistrovali ochrannú známku.

Lenka M. (November 2020)

5 / 5

Registrácia ochrannej známky s Patentoid prebehla takmer bez môjho vedomia :) Jednoducho som zadala a všetko ostatné plynulo bez toho, aby som sa musela o čokoľvek starať.

Lydie H. (November 2020)

5 / 5

Jednanie bolo rýchle, jasné a príjemné. Vybavenie ochrannej známky prebehlo ešte skôr, než sme pôvodne rátali. Boli sme spokojní a odporúčame.

Ondřej Ch. (Október 2020)

5 / 5

Spolupráca prebehla na profesionálnej úrovni, všetko v dohodnutom termíne. Zástupca právnej kancelárie nám ochotne poradil detaily a nevyhnutné formálne úpravy. Službu odporúčam.

Roman P. (Október 2020)

5 / 5

Spolupráca prebehla na profesionálnej úrovni, všetko v dohodnutom termíne. Zástupca právnej kancelárie nám ochotne poradil detaily a nevyhnutné formálne úpravy. Službu odporúčam.

Vít O. (Október 2020)

5 / 5

Patentoid odporúčam. Je to najjednoduchšia a najrýchlejšia cesta, ako si nechať patentovať ochrannú známku - logo firmy. Všetko jednoducho vyriešené cez e-mailovú komunikáciu. V budúcnosti veľmi rád túto službu znovu využijem.

Vratislav B. (Október 2020)

5 / 5

Patentoid nám pomohol registrovať obchodnú známku v niekoľko krátkych krokoch. Sme SW vývojári, nie právnici. Patentoid bol v tomto prípade právnikom za nás. Celý proces bol transparentný a o všetkom sme boli informovaní. Vrelo môžem odporučiť.

Google

5 / 5

rating
Google

4.8 / 5

rating
Comgate EUIPO MasterCard Trustpilot WIPO RapidSSL VISA UPV SK

Ochráňte vašu značku ešte dnes

REGISTROVAŤ OCHRANNÚ ZNÁMKU

Patentoid Copyright © 2024 Patentoid s.r.o.
Designed by Beneš & Michl